Λεπτομέρεια παραδοσιακού κτίσματος στον οικισμό Ψαράδων στη Μεγάλη Πρέσπα - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (2000)
Λεπτομέρεια παραδοσιακού κτίσματος στον οικισμό Ψαράδων στη Μεγάλη Πρέσπα. Διακρινεται η χρήση των καλαμιών στην τοπική αρχιτεκτονική στην κατασκευή των σπιτιών.