Ζευγάρι πελαργών στη φωλιά τους σε σκεπή παραδοσιακού κτίσματος στο δέλτα του Σπερχειού - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (1996)
Ζευγάρι πελαργών στη φωλιά τους σε σκεπή παραδοσιακού κτίσματος στο δέλτα του Σπερχειού