Τα ορμητικά γαλάζια νερά του ποταμού Αχέροντα - Έγχρωμον Εργαστήρι Φωτογραφίας (1997)
Τα ορμητικά γαλάζια νερά του ποταμού Αχέροντα. διακρίνονται τα άσπρα πετρώματα στις κοίτες του και οι γύρω ορεινοί όγκοι