Αειφορική διαχείριση του νερού της Λίμνης Κερκίνης. Πρακτικά προγράμματος κατάρτισης, Σέρρες 25-29 Σεπτεμβρίου 1995 - Κ. Σκορδάς (MedWet, 1995)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Εργασία σε Ομάδες, Αποτελέσματα των ομάδων εργασίας