Εκτίμηση των αναγκών κατάρτισης για συνετή διαχείριση υγροτόπων στην Ελλάδα - Μ. Αναγνωστοπούλου; Ε. Χοντολίδου; Χ. Αθανασίου; Σ. Κλαδαρά; Α. Δημητρίου; Α. Λογοθέτης; M. Anagnostopoulou; E. Hontolidou; C. Athanasiou; S. Kladara; A. Dimitriou; A. Logothetis (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 1995)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: Θεωρητικό υπόβαθρο της εκτίμησης των αναγκών κατάρτισης