Πρόγραμμα παρακολούθησης της αποκατάστασης της βλάστησης στο Παραποτάμιο Δάσους του Νέστου (2η έκδοση) - Π. Κακούρος; Σ. Ντάφης; P. Kakouros; S. Dafis (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2010)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I: Δελτίο καταμέτρησης δεδομένων δομής