Αλιευτικά σκάφη και βαρύς συννεφιασμένος ουρανός στη λιμνοθάλασσα Κόπραινα στον Αμβρακικό κόλπο - Α. Χαντζαρίδου (1997)
Αλιευτικά σκάφη και βαρύς συννεφιασμένος ουρανός στη λιμνοθάλασσα Κόπραινα στον Αμβρακικό κόλπο