Χάρτης Βαθυμετρίας λίμνης Βόλβης - Μαυρομάτη, Ε.; Αποστολάκης, Α.; Παπαδήμος, Δ.; Χατζηιορδάνου, Λ. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Το παρόν εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης της ποιότητας και της ποσότητας των υδάτων των λιμνών (ΚΥΑ Αριθμ. οικ. 140384/2011) που υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων - Υγροτόπων, υπό τον συντονισμό και επίβλεψη της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων. Χρηματοδότηση: Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικοί πόροι - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 -2013. Προτεινόμενη βιβλιογραφική αναφορά: Αποστολάκης Α, Δ. Παπαδήμος, Ε. Χατζηιορδάνου και Ε. Μαυρομάτη. 2015. Χάρτης Βαθυμετρίας λίμνης Βόλβης. Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ). Κλίμακα 1:35.000.