Κατευθύνσεις για τη διαχείριση επισκεπτών στη λίμνη Παμβώτιδα, με προσδιορισμό της φέρουσας ικανότητας - Προτάσεις και δράσεις για την προώθηση της αναψυχής και του αειφόρου τουρισμού στη λίμνη Παμβώτιδα (ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ, 2024)
Τα παραδοτέα με τίτλο «Β1 - Β2: Κατευθύνσεις για τη διαχείριση επισκεπτών στη λίμνη Παμβώτιδα, με προσδιορισμό της φέρουσας ικανότητας - Προτάσεις και δράσεις για την προώθηση της αναψυχής και του αειφόρου τουρισμού στη λίμνη Παμβώτιδα» συντάχθηκαν στο πλαίσιο της Φάσης Β’ του Έργου «Σχεδιασμός δράσεων αναψυχής και κατευθύνσεις διαχείρισης επισκεπτών στη λίμνη Παμβώτιδα», το οποίο υλοποιείται από την Ένωση των «Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας/Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΜΓΦΙ-ΕΚΒΥ) και ΟΙΚΟΜ Μελετητική Περιβάλλοντος ΕΠΕ», με ανάθεση του πρώην Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και νυν Μονάδα Διαχείριση Προστατευόμενων Περιοχών Ηπείρου. Φορέας χρηματοδότησης του έργου είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας