Συμμετοχή της Ελλάδας στη Μεσογειακή Επιτροπή Υγροτόπων της Διεθνούς Σύμβασης Ραμσάρ και στην λειτουργία και υποστήριξη της Συντονιστικής Ομάδας MedWet. Τελική Έκθεση Πρόδου Δράσεων ΥΠΕΧΩΔΕ – ΕΚΒΥ - N. Kontos (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2000)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: Αποτελέσματα Δράσης Α1. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: Αποτελέσματα Δράσης Α2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3: Δημιουργία ηλεκτρονικού forum στην ηλεκτρονική σελίδα MedWet. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4: Ηλεκτρονική σελίδα MedWet. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5: Αποτελέσματα Δράσης Β1. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6: Συνάντηση εργασίας – Δράση Β2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7: Κατευθυντήριες γραμμές – Δράση Β3. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8: Έκθεση – Δράση Β4. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9: Πρόταση προγράμματος – Δράση Β5. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10: Έκθεση – Δράση Β6. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11: Έκθεση – Δράση Β7. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 12: Κείμενα MedWet/Com1. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 13: Ερωτηματολόγιο που απευθύνεται προς τις περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Μεσογείου, για τις ανάγκες του προγράμματος «Ολοκληρωμένη διαχείριση των υγροτόπων της Ευρωπαϊκής Μεσογείου». ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 14: Σύστημα Σταθμισμένων Συνθετικών Δεικτών.