Εκπαιδευτικό πακέτο για τη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών. Τεύχος Α: Οδηγός για τον εκπαιδευτή - Ε. Χατζηχαραλάμπους (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθήνα, 2004)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I: α.Προκαταρτική διερεύνηση γνώσεων και δεξιοτήτων των προς κατάρτιση επιστημόνων στη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών, β.Οδηγίες για την πρακτική άσκηση