Οικολογική έρευνα της υδρόβιας μακροφυτικής βλάστησης των υγροτόπων Χειμαδίτιδα - Ζάζαρη : Τεχνική έκθεση για το έργο - Θ. Γεωργιάδης (Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, 2003)
ΛΙΜΝΕΣ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑ –ΖΑΖΑΡΗ, ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑ-ΖΑΖΑΡΗ