Μελέτη ανάλυσης αναγκών τελικών χρηστών για τον σχεδιασμό της ανάπτυξης Υποδομής Χωρικών Δεδομένων σε επίπεδο Περιφέρειας - Λ. Χατζηιορδάνου; L. Hatziiordanou (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2010)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: Λίστα ερωτηθέντων, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2: Έντυπο αποτύπωσης αναγκών χρηστών