Προδιαγραφές ανάπτυξης Υποδομής Χωρικών δεδομένων σε περιφερειακό επίπεδο - Λ. Χατζηιορδάνου; L. Hatziiordanou (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2011)
Το παρόν κείμενο αποτελεί τις βασικές προδιαγραφές ανάπτυξης μιας Υποδομής Χωρικών Δεδομένων (ΥΧΔ)1 για τη Ροδόπη σε επίπεδο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 1 του έργου "Προστασία και Ανόρθωση Υδατικών και Δασικών Πόρων Νομού Ροδόπης".