Εκπαιδευτικό πακέτο για τη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών. Τεύχος Β: Βασικά κείμενα - Ε. Χατζηχαραλάμπους (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθήνα, 2004)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Η ελληνική φύση - φωτογραφικά θέματα (1. Ελληνικά Οικοσυστήματα, 2. Τοπία, 3. Αξίες των υγροτόπων, 4. Κίνδυνοι που απειλούν τα ελληνικά οικοσυστήματα, 5. Θέματα διαχείρισης)