Κείμενα εκθεμάτων του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών Εθνικού Δρυμού Ολύμπου-Μουσείο Ολύμπου στην αγγλική γλώσσα - Ε. Μάντζιου; Σ. Σπύρου; Μ. Αναγνωστοπούλου; Μ. Σεφερλής; Β. Τσιαούση (Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, 2017)
Α’ Φάσης του Έργου «Υπηρεσίες επιμέλειας- οργάνωσης και κατασκευής των εκθεμάτων του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών Εθνικού Δρυμού Ολύμπου-Μουσείο Ολύμπου» που ανατέθηκε στο Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου. Το έργο αποτελεί μέρος του έργου «Διαχείριση και λειτουργία προστατευόμενης περιοχής Εθνικού Δρυμού Ολύμπου» με κωδικό 295466 και χρηματοδοτείται από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013» και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης