Εκπαιδευτικό Υλικό «Περιβάλλον χωρίς σύνορα» (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) - Φλογαΐτη, Ε.; Βασάλα, Π.; Κατσακιώρη, Μ. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2018)
Το Εκπαιδευτικό Υλικό «Περιβάλλον χωρίς σύνορα» είναι δίγλωσσο (ελληνικά και επίσημη γλώσσα της ΠΓΔΜ) και αποτελείται από τα κάτωθι: • Ενημερωτικό Κείμενο • Φύλλα Εργασίας (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) • Οδηγός για τον Εκπαιδευτικό (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) • Υποστηρικτικό Υλικό