Αξιολόγηση οικολογικής ποιότητας τεσσάρων ελληνικών λιμνών με βάση τα υδρόβια μακρόφυτα – πρώτα αποτελέσματα. Προφορική παρουσίαση, 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας. Μυτιλήνη, 9-12 Οκτωβρίου 2014. Ελληνική Οικολογική Εταιρεία - Δ. Ζέρβας; Γ. Πουλής; Tsiaoussi, V. (2021)
Έργο "Παρακολούθηση λιμνών"