Παρουσίαση της μεθοδολογίας επισκόπησης υδρόβιων μακροφύτων ως μέσου για την αξιολόγηση της οικολογικής κατάστασης των ελληνικών λιμνών. Προφορική παρουσίαση, 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας. Μυτιλήνη, 9-12 Οκτωβρίου 2014. Ελληνική Οικολογική Εταιρεία - Γ. Πουλής; Δ. Ζέρβας; Β. Τσιαούση (2021)
Έργο "Παρακολούθηση λιμνών"