Προτάσεις ελάχιστης παροχής για τους ποταμούς Αξιό και Αλιάκμονα και διακύμανση της λιμνοθάλασσας Κίτρους. Τεύχος 3: Λιμνοθάλασσα Κίτρους - Δ. Παπαδήμος; Ε. Χατζηχαραλάμπους (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2022)
Το παρόν παραδοτέο αποτελεί την εκτίμηση της ελάχιστης παροχής για είδη-στόχους ή/και στάδιο του βιολογικού τους κύκλου για την περιοχή λιμνοθάλασσας Κίτρους.