Κείμενα εκθεμάτων του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Κορώνειας-Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών - Γ. Πουλής; Boli, K.; Katsakiori, M. (Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης, 2017)
Α’ Φάση του Έργου «Αναβάθμιση εξοπλισμού Κέντρου Πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης» που ανατέθηκε στο Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) από τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης. Το έργο αποτελεί μέρος του έργου «Διαχείριση και λειτουργία προστατευόμενης περιοχής λιμνών Κορώνειας και Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών»