Οι εκβολές του ποταμού Αχέροντα στην Αμμουδιά - Ε. Παπαστεργιάδου (1998)
Οι εκβολές του ποταμού Αχέροντα στον οικισμό της Αμμουδιάς. Διακρίνεται το τσιμεντένιο κράσπεδο στην κοίτη τυο ποταμού και οι ψαρόβαρκες