Χάρτης Βαθυμετρίας λίμνης Αμβρακίας - Αποστολάκης, Α.; Παπαδήμος, Δ. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2017)
Ο παρών χάρτης εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης της ποιότητας και της ποσότητας των υδάτων των λιμνών (ΚΥΑ Αριθμ. οικ. 140384/2011) που υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων - Υγροτόπων, υπό τον συντονισμό και επίβλεψη της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων. Χρηματοδότηση: Ταμείο συνοχής και εθνικοί πόροι - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 - 2020. Προτεινόμενη βιβλιογραφική αναφορά: Αποστολάκης Α. και Δ. Παπαδήμος. 2016. Χάρτης Βαθυμετρίας λίμνης Αμβρακίας. Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ). Κλίμακα 1:20.000.