Ζώνωση της υγροτοπικής βλάστησης στη λίμνη Κερκίνη - Γ. Χανδρινός (1996)
Ζώνωση της υγροτοπικής βλάστησης στη λίμνη Κερκίνη. Διακρίνονται ανοικτά νερά, υδρόβια φυτά που επιπλέουν, καλαμώνες και δενδρώδης βλάστηση