Κατευθυντήριες γραμμές για τον σχεδιασμό προγραμμάτων κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης υγροτόπων - Κ. Σκορδάς; Μ. Αναγνωστοπούλου; K. Skordas; M. Anagnostopoulou (Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, 2001)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: Σεμινάριο MedWet1 στη Λίμνη Κερκίνη- ΦΥΛΛΟ ΔΙΔΙΣΚΑΛΙΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ: Σεμινάριο MedWet1 στη Λίμνη Κερκίνη - ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV: Χρήσιμοι Δικτυακοί Τόποι