Χάρτης Βαθυμετρίας λίμνης Χειμαδίτιδας - Αποστολάκης, Α.; Δουλγέρης, X. (Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ), 2018)
Ο παρών χάρτης εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης της ποιότητας και της ποσότητας των υδάτων των λιμνών (ΚΥΑ Αριθμ. οικ. 140384/2011) που υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων - Υγροτόπων, υπό τον συντονισμό και επίβλεψη της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων. Χρηματοδότηση: Ταμείο συνοχής και εθνικοί πόροι - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 - 2020. Προτεινόμενη βιβλιογραφική αναφορά: Αποστολάκης Α. και Χ. Δουλγέρης. 2017. Χάρτης Βαθυμετρίας λίμνης Χειμαδίτιδας. Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων (ΕΚΒΥ). Κλίμακα 1:15.000.