Δεύτερη εθνική έκθεση για την εφαρμογή της Οδηγίας 92/43 ΕΟΚ στην Ελλάδα (περίοδος αναφοράς: 2001-2006): Χάρτης εξάπλωσης και εύρους εξάπλωσης του τύπου οικοτόπου 9350 - Αποστολάκης, Α.; Χατζηιορδάνου, Λ.; Καπανίδης, Γ. (ΥΠΕΧΩΔΕ, 2008)
ΕΤΕΡΠΣ 05-08