Αποθέματα Βιόσφαιρας - INSPIRE - ΕΚΒΥ
Σύνολο γεωχωρικών δεδομένων πολυγωνικής τοπολογίας, που απεικονίζουν τα όρια των προστατευόμενων περιοχών που έχουν χαρακτηριστεί από διεθνείς συμβάσεις για τα Αποθέματα Βιόσφαιρας. Dataset σύμφωνα με την Οδηγία INSPIRE.