Ειδικα Προστατευομενες Περιοχες συμφωνα με τη Συμβαση της Βαρκελωνης - ΕΚΒΥ
Σύνολο γεωχωρικών δεδομένων πολυγωνικής τοπολογίας που απεικονίζουν τα όρια των προστατευόμενων περιοχών που έχουν χαρακτηριστεί από τη Σύμβαση της Βαρκελώνης