Βαθυμετρικά σημεία λίμνης Βουλκαριάς - Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ); Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) (2023)
Βαθυμετρικά σημεία της λίμνης Βουλκαριάς που υπολογίστηκαν με παρεμβολή από στοιχεία που συλλέχθηκαν από ηχοβολιστικό όργανο.