Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς - INSPIRE - ΕΚΒΥ
Σύνολο γεωχωρικών δεδομένων πολυγωνικής τοπολογίας που απεικονίζουν τα όρια των προστατευόμενων περιοχών που έχουν χαρακτηριστεί από διεθνείς συμβάσεις ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Dataset σύμφωνα με Οδηγία INSPIRE.