Εξάπλωση των ειδών της Οδηγίας των Οικοτόπων (93/43 ΕΟΚ) για την περίοδο αναφοράς 2001-2006 - INSPIRE - ΕΚΒΥ
Σύνολα γεωχωρικών δεδομένων (πολυγωνικής τοπολογίας σε μορφή κανάβου 10x10μ. ή 50x50μ.) τα οποία παρήγαγε το ΕΚΒΥ στο πλαίσιο συμφώνου συνεργασίας με το Τμήμα Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΧΩΔΕ. Τα δεδομένα αυτά υπέβαλε το ΥΠΕΧΩΔΕ στον ΕΟΠ κατά την 2η εξαετή εθνική έκθεση (περίοδος αναφοράς: 2001-2006) για την εφαρμογή της Οδηγίας των Οικοτόπων (Οδηγία 92/43/ΕΟΚ). Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται oι κάναβοι εξάπλωσης 242 ειδών των Παραρτημάτων ΙΙ, IV και V της Οδηγίας των Οικοτόπων (93/43 ΕΟΚ). Datset σύμφωνα με την Οδηγία INSPIRE.