Βαθυμετρικά σημεία λίμνης Χειμαδίτιδας - Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ); Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) (2019)
Βαθυμετρικά σημεία της λίμνης Χειμαδίτιδας που υπολογίστηκαν με παρεμβολή από στοιχεία που συλλέχθηκαν από ηχοβολιστικό όργανο.