Μικροι νησιωτικοι υγροτοποι της Ελλαδας - ΕΚΒΥ; WWF Greece
Σύνολο γεωχωρικών δεδομένων (πολυγωνικής τοπολογίας) που απεικονίζει μικρούς νησιωτικούς υγροτόπους έκτασης μικρότερης των 80 στρεμμάτων, όπως εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την εξουσιοδότηση του νόμου για τη Διατήρηση της Βιοποικιλότητας (Ν.3937/2011) και μετά από επαρκή επιστημονική τεκμηρίωση. Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την προστασία των μικρών νησιωτικών υγροτόπων με τον τίτλο: «Έγκριση καταλόγου μικρών νησιωτικών υγροτόπων και καθορισμός όρων και περιορισμών για την προστασία και ανάδειξη των μικρών παράκτιων υγροτόπων που περιλαμβάνονται σε αυτόν» υπεγράφη από τον Υπουργό την 1η Φεβρουαρίου και προωθήθηκε στο Συμβούλιο Επικρατείας για επεξεργασία.