Ορια των περιοχων του δικτυου NATURA 2000 (εκδοση 32) - ΕΚΒΥ (2021)
Σύνολο γεωχωρικών δεδομένων (πολυγωνικής τοπολογίας) που απεικονίζει τα όρια των περιοχών του Δικτύου Natura 2000 στην Ελλάδα (έκδοση 32, Δεκέμβριος 2021).