Βαθυμετρικά σημεία λίμνης Λυσιμαχείας - Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ); Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) (2019)
Βαθυμετρικά σημεία της λίμνης Λυσιμαχείας που υπολογίστηκαν με παρεμβολή απο στοιχεία που συλλέχθηκαν απο ηχοβολιστικό όργανο.