Υγρότοποι διεθνούς σημασίας σύμφωνα με τη Σύμβαση Ραμσάρ - INSPIRE - ΕΚΒΥ
Σύνολο γεωχωρικών δεδομένων σημειακής τοπολογίας, που απεικονίζουν τους υγρότοπους διεθνούς σημασίας σύμφωνα με τη Σύμβαση Ραμσάρ. Datasest σύμφωνα με την Οδηγία INSPIRE.