Ισοβαθείς καμπύλες λίμνης Μικρής Πρέσπας - Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ); Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) (2023)
Ισοβαθείς καμπύλες της λίμνης Μικρής Πρέσπας που υπολογίστηκαν με παρεμβολή από στοιχεία που συλλέχθηκαν από ηχοβολιστικό όργανο.