Ευρος εξαπλωσης των τυπων οικοτοπων της Οδηγιας των Οικοτοπων (93/43 ΕΟΚ) για την περιοδο αναφορας 2001-2006 - ΕΚΒΥ
Σύνολα γεωχωρικών δεδομένων (πολυγωνικής τοπολογίας σε μορφή κανάβου 10x10μ. ή 50x50μ.) τα οποία παρήγαγε το ΕΚΒΥ στο πλαίσιο συμφώνου συνεργασίας με το Τμήμα Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΧΩΔΕ. Τα δεδομένα αυτά υπέβαλε το ΥΠΕΧΩΔΕ στον ΕΟΠ κατά την 2η εξαετή εθνική έκθεση (περίοδος αναφοράς: 2001-2006) για την εφαρμογή της Οδηγίας των Οικοτόπων (Οδηγία 92/43/ΕΟΚ). Πιο συγκεκριμένα θα περιλαμβάνονται οι κάναβοι εύρους εξάπλωσης 84 Τύπων Οικοτόπων του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας των Οικοτόπων (93/43 ΕΟΚ).