Ισοβαθείς λίμνης Βόλβης - Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ); Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) (2019)
Ισοβαθείς καμπύλες της λίμνης Βόλβηςπου υπολογίστηκαν με παρεμβολή απο στοιχεία που συλλέχθηκαν απο ηχοβολιστικό όργανο.